Life Coaching

Er zijn diverse aandachtsgebieden waar Life Coaching je bij kan helpen, zowel op het werk als privé. 

Denk hierbij aan, meer zelfvertrouwen/zelfwaardering, grenzen aangeven, meer energie, keuzes maken die bij je passen, meer verbinding met jezelf en je relaties. Een ding hebben ze allemaal gemeen, de natuur helpt je bij de oplossing van je vraag.

Er kan van alles om je heen gebeuren, waar je vaak niet veel aan kunt veranderen. Je hebt wel een keuze hoe je daarmee om kunt gaan. Jij alleen kiest jouw leven en alles wat daarbij hoort. Door keuzes te maken, heb je zelf de verantwoording en hou je de regie.

De essentie van het Life Coaching in de natuur is dat je tijdens het wandelen makkelijk in gesprek komt en in beweging bent. Je voelt meer ruimte om je te uiten. De natuur spiegelt wat er van binnen bij je afspeelt. De natuur werkt ontspannend en inspirerend. Dit zorgt ervoor dat je zelf je eigen antwoorden ontdekt. Door inzet van technieken geef ik inzicht in gedrag en maak in stappen bewust waar je mee bezig bent.

Life Coaching brengt je stap voor stap dichterbij waar je wilt zijn. Je wordt je meer bewust van je gevoelens, gedachten en je lijf. Je komt dichterbij jezelf. Als je jezelf bent, werkt dit door op alle vlakken van je leven. Je gaat jezelf beter accepteren en waarderen zoals je bent. Daardoor verhoog je je zelfvertrouwen. Door Life Coaching leer je leven met aandacht in het hier en nu. Hoe is het nu? Wat heb je nu nodig? Je komt beter in balans.

Jezelf zijn en blij zijn met wie je bent. Dat is wat ik als life coach samen met jou ga onderzoeken, door letterlijk met jou op pad te gaan in de buitenlucht.

Kom in beweging en laat je verrassen.

Ontdek jezelf, je bent het meer dan waard!

Herken jij dit?

  • Zit je vol met gedachten?
  • Voel je je gehaast en ben je druk?
  • Zoek je een betere balans?
  • Vind je het lastig om te kiezen?
  • Wil je meer jezelf zijn?
  • Wil je meer zelfvertrouwen?
  • Wil je je relaties thuis en op je werk verbeteren?

Ga je mee naar buiten voor ontspanning en inspiratie?


Life Coach

Is life coaching iets voor jou? En hoe gaat het in z'n werk?

Relatiecoach

Jezelf zijn en meer verbinding in je relaties.

Natuurcoach

Haal je ontspanning en Inspiratie uit de natuur.

Ontspanning coach

Luisteren naar je lijf.

Over Nelieke

Mijn manier van coachen is toegankelijk, rustig met een open houding, soms uitdagend en actiegericht. Ik werk vanuit mijn intuïtie en met gevoel.

Dat wat er in mensen omgaat, heeft mij altijd geïnteresseerd. Hoezo is bij de één het glas halfvol en bij de ander halfleeg? Wat heb je nodig om beter in je vel te zitten, wat drijft je, wat zijn je passies, waar kies je voor?

Jouw talenten en passies ontdekken, kansen helder maken en concreet stappen zetten. Als Life Coach is het mijn passie jou hierin te begeleiden.

beekhuizerzand neel door dick
Nelieke was an amazing influence in my life during a tough period. She has a calming and non-judgemental energy that helped me find clarity, peace and understanding.
Michelle