Tarieven

Ben je benieuwd of coaching wat voor je is en wat het voor je kan doen?

Je bent welkom! Bel of mail even voor een kennismaking in de natuur!

Tarieven zijn voor particulieren incl. BTW en voor bedrijven en organisaties excl. BTW.

Een individuele coachsessie duurt minimaal een uur en maximaal anderhalf uur. Mijn ervaring is dat 5 tot 8 coachsessies meestal voldoende zijn. Dit is natuurlijk per persoon verschillend en afhankelijk van het traject en tempo.

We starten alle trajecten met een intakesessie zodat je kunt kennismaken met mij als natuurcoach en mijn werkwijze. Ook is het erg belangrijk dat er een klik is en een wederzijds vertrouwen. Samen kunnen we bepalen welk traject bij je past.

De sessies buiten gaan altijd door, ongeacht het weer en de weersvoorspellingen (die er vaak naast zitten). De weersomstandigheden kunnen we benutten, ook als het regent. Want regen kan een mooie symbolische betekenis hebben die tot inzichten leidt.

Ben je verhinderd en genoodzaakt een coachsessie te verplaatsen? Je kunt een sessie kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de afspraak, dit dient telefonisch te gebeuren. Bij het afmelden binnen 48 uur van de gemaakte afspraak wordt het tarief van een coachsessie in rekening gebracht.

Intake Life Coaching

90

  • Intake in de natuur
  • sessie van 60 - 90 minuten
Meer informatie

Coachtraject 5 sessies

625

  • Intake sessie + 4 sessies
  • van 60 - 90 minuten per sessie
Meer informatie

Coachtraject 8 sessies

995

  • Intake sessie + 7 sessies
  • van 60 - 90 minuten per sessie
Meer informatie

Vervolg coachsessie

135

  • vervolg sessie na traject
  • van 60 - 90 minuten per sessie
Meer informatie

Vergoedingen

Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot vergoedingen. Check de voorwaarden van je cao wat betreft vergoedingen voor coachtrajecten. Steeds meer bedrijven hebben in het kader van persoonlijke ontwikkeling een vitaliteitsplan of coachbudget opgenomen.

Neem contact op met je HR manager of leidinggevende en ontdek of je traject via een Persoonlijk Ontwikkel Budget (POB) vergoed kan worden.

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering of UWV uitkering? Informeer naar de mogelijkheden tot vergoeding.

Ondernemers en zelfstandigen kunnen de kosten voor coaching fiscaal opvoeren als bedrijfskosten.

De basis voor geluk is zelfkennis. Als je weet wat je wilt en kunt, gaat kiezen als vanzelf. En ben je gewoon je eigen leven vorm aan het geven! Via verschillende oefeningen gaan we met jouw coachvraag aan de slag. Via inzichten die daaruit komen, komt jouw doel steeds dichtbij.

Over Nelieke

Mijn manier van coachen is toegankelijk, rustig met een open houding, soms uitdagend en actiegericht. Ik werk vanuit mijn intuïtie en met gevoel.

Dat wat er in mensen omgaat, heeft mij altijd geïnteresseerd. Hoezo is bij de één het glas halfvol en bij de ander halfleeg? Wat heb je nodig om beter in je vel te zitten, wat drijft je, wat zijn je passies, waar kies je voor?

Jouw talenten en passies ontdekken, kansen helder maken en concreet stappen zetten. Als Life Coach is het mijn passie jou hierin te begeleiden.

beekhuizerzand neel door dick
Nelieke is een inspirerende vrouw die je weet te raken en wakker te schudden. Zij kan op een warme manier zeer scherp zijn. Ik kan de groepssessies in de natuur van harte aanbevelen, het heeft mij nieuwe inzichten gegeven over mijzelf. Ook in een groep kom je zeker ook persoonlijk bij Nelieke tot je recht.
Wietske