Voor bedrijven

Iedere werkgever wil graag werken met vitale medewerkers die fit, weerbaar, flexibel en productief zijn en weinig verzuimen. Hoe bereik je dit? En hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers met plezier hun werk blijven doen?

Vaak hebben bedrijven te maken met een hoge werkdruk en voelt het voor de medewerker dat de werk-privé balans zoek is. Via coaching krijgt jouw medewerker meer regie over de werkdag en leert anders om te gaan met stress, verwachtingen en prestatiedruk. Het aan pakken van stress en het stimuleren van de bevlogenheid van je medewerkers, zorgt ervoor dat er meer ruimte en energie ontstaat om met plezier het werk te doen wat bij diegene past. Met als resultaat voor de medewerker een verbeterde werk-privé balans en voor de werkgever een dalend verzuimpercentage en een goede en productieve werksfeer.

  • Je medewerker zit niet lekker in zijn/haar vel:
  • Ervaart een hoge werkdruk.
  • Heeft weinig energie en inspiratie.
  • De balans tussen werk en privé is zoek.
  • De communicatie op het werk loopt niet lekker.
  • Er zijn problemen thuis.
  • Heeft hoge verwachtingen van zichzelf, wil de controle houden, is snel geïrriteerd.

Resultaat

Meer inzicht in zichzelf en bewustwording.

Meer regie over de werkdag.

Anders omgaan met stress, verwachtingen en prestatiedruk, door grenzen aan te geven en assertief te zijn.

Verbeterde communicatie door het uitspreken van verwachtingen en behoeften.

Verbeterde relaties thuis en op het werk.

Meer ruimte en energie om met plezier het werk te doen wat past.

Verbeterde werk-privé balans.

Dalend verzuimpercentage.

Gezonde medewerkers maken een gezonde onderneming.

Over Nelieke

Mijn manier van coachen is toegankelijk, rustig met een open houding, soms uitdagend en actiegericht. Ik werk vanuit mijn intuïtie en met gevoel.

Dat wat er in mensen omgaat, heeft mij altijd geïnteresseerd. Hoezo is bij de één het glas halfvol en bij de ander halfleeg? Wat heb je nodig om beter in je vel te zitten, wat drijft je, wat zijn je passies, waar kies je voor?

Jouw talenten en passies ontdekken, kansen helder maken en concreet stappen zetten. Als Life Coach is het mijn passie jou hierin te begeleiden.

Nelieke Life Coach
Een ontzettend lieve fijne en positieve coach die concrete handvatten biedt om doelen te behalen. Als ook iemand waarmee het veilig en fijn is om mee te praten. Alvast bedankt!
Gerike